17.12.2019 року відбувся благодійний фестиваль «Добро починається з тебе»

17.12.2019 року відбувся міський благодійний фестиваль «Добро починається з тебе», у якому взяли участь 12 позашкільних навчальних закладів міста Запоріжжя. ПНЗ «КРЦМтаШ» виступив у якості організатора заходу.Фестиваль проходив за наступними номінаціями:

  • благодійна акція «Відкриваймо серця для добра» – вихованцям позашкільних навчальних закладів міста запропонували написати святкові листи підтримки з побажаннями до дня Святого Миколая, Різдва та Нового року, які передані дітям, що проходять курс лікування у дитячій обласній лікарні та воїнам Операції об’єднаних сил (ООС);
  • конкурс відеороликів та презентацій «Добро та людяність у життя своє транслюю», метою якого був активний пошук шляхів вирішення соціально-актуальних проблем сьогодення, популяризації духовно-моральних цінностей дітей та молоді. Всі відео розміщено на YouTube каналі ПНЗ «КРЦМтаШ»
  • конкурс плакатів «Допоможемо братам нашим меншим», а також запропонували всім бажаючим надати фактичну благодійну допомогу безпритульним тваринам, яку передали громадській організацій «Дай лапу, Друже!»
  • майстер-класи на локації «Фабрика Святого Миколая», які були проведені педагогами позашкільних навчальних закладів. Тут діти та дорослі мали змогу відкрити свої творчі здібності, навчилися власноруч виробляти подарунки та іграшки, які також передали дітям та воїнам ООС як обереги.

«Народний художній колектив» театр танцю «Юнона» під керівництвом Банах Вікторії Олександрівни підготував для всіх присутніх Новорічний флешмоб та інтермедію «До Святого Миколая».Всіх переможців конкурсу було відзначено грамотами департаменту освіти і науки та цінними подарунками.Директор ЗНВОК № 110 Демченко Аркадій Григорович гостинно відкрив двері закладу для проведення міського благодійного фестивалю «Добро починається з тебе».Усім щиро дякуємо за те, що завітали до нас з такою благородною місією. Милосердя і доброта – як два крила, на яких тримається людство. Поспішайте робити добро! Будьте добрими, щедрими, милосердними і це повернеться до вас сторицею.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *