14 грудня, До Дня Святого Миколая, ПНЗ “КРЦМтаШ” провели щорічний благодійний міський фестиваль «Добро починається з тебе»

14 грудня, До Дня Святого Миколая, ПНЗ «КРЦМтаШ»у приміщенні Запорізького НВОК № 110 провели щорічний благодійний міський фестиваль «Добро починається з тебе». У заході взяли участь близько 150 вихованців закладів позашкільної освіти міста.
Цього року вихованцям пропонувалося «подарувати добро» не тільки дітям, які проходять курс лікування у дитячій обласній лікарні та воїнам на позиції ООС, а й тваринам, які потребують допомоги в притулку ГО «Дай лапу, Друже!».
Окрім цього, кожний учасник заходу мав можливість стати справжнім майстром і виготовити власноруч подарунки та сувеніри на організованих майстер-класах педагогами і вихованцями закладів позашкільної освіти м. Запоріжжя.
Отримані листи і подарунки, після проведення Фестивалю, були вручені представникам відповідної категорії: дітям, які проходять курс лікування у дитячій обласній лікарні (гематологічне відділення), воїнам на позиції ООС (представникам 93 бригади «Холодний яр» та волонтерам ГО «Дай лапу, Друже!».
Наприкінці фестивалю вихованці Народного художнього колективу театру танцю «Юнона» ПНЗ «КРЦМтаШ» привітали гостей і учасників Фестивалю святковою інтермедією «Чарівна зірка Миколая».
Усі учасники були нагороджені подяками, грамотами та подарунками.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *