Робота в літній період ЗХК студії «Веселкові візерунки»

   Здорова будь, красуня осінь! Тепле літечко передає тобі приємні спогади про яскраві веселкові подорожі вихованців, педагогів, батьків ЗХК студії «Веселкові візерунки» ПНЗ «КРЦМтаШ».

    Блакитна стежина привела нас на Фестиваль Сім’ї (БФ «Посмішка дитини») учасники фестивалю – дітлахи з батьками: малювали пальчиком, зробили смачний сувенір.

Зелена стежина подарувала яскраві враження від Запорізького ботанічного саду – оазис нашого міста, щороку ми проходимо стежками ароматерапії чудового саду, милуємося рослинами, спілкуємося з тваринами, рибами, комахами… Багато позитиву ми отримали при проведені інтерактивних занять при шкільних таборах ОЗ № 110, 97. Діти немов розквітали на наших творчих майстернях, отримано масу позитиву.

Фіолетова стежинка привела педагогів на курси підвищення своєї майстерності, участі у семінарах, майстер класах, вебінарах. Педагогу необхідно бути цікавим для дітей, обізнаним, неповторним…

Жовта стежина привела до дітей, які живуть на Дослідній станції, завжди з радістю збираються діти на творчі вітальні. Приємно було привітати вихованку гуртка «Барви» Шевчук Любу, яка стала лауреатом Всеукраїнського конкурсу плакату «Я – Україна».

Багато цікавих кольорових шляхів ще відкривалися для нашого колективу. Почався новий навчальний рік із задоволенням ми спілкуємося з дітками 4-15 років,батьками, які також були нашими вихованцями, колегами із шкіл,бібліотек, благодійними фондами…

Запрошуємо на заняття у гуртки «Калинка», «Мальва», «Барви», «Веселкове намисто»: вишивка, малювання, бісероплетіння, оригами, конструювання, творчі лабораторії, цікаві подорожі в мистецтво та пізнання.

В групах гуманітарного напряму «Намистечко» (4-6р.) дітки граючись – навчаються та отримують цікавинки від науки та абетки.

Наша адреса: 40 річчя Перемоги, 27а (вхід біля Європейського університету, ІІ поверх каб.  229, 230, 231).

Будемо раді всіх бачити у країні Радості та дитячої посмішки.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *